pigen ved havet_liggende_1.png

ravmedaljonen

Esmes lillebror Kalle bliver indlagt med en sjælden sygdom. Den smitter fra dyr til menneske, men hvordan er Kalle blevet smittet? Sporene fører i alle retninger. Tamme rotter, dyreaktivister, minkfarme og en skræmmende indianertype, der bor for sig selv ude i skoven. Prøver nogen at sprede sygdommen med vilje og hvorfor? Hvem er venner og hvem er fjender?

Ekstra Bladet
”Fantasy for piger, når det er bedst”
Politiken
”Både fantasy og barsk realisme ...
det er rigtig godt”


pigen ved havet_liggende_2.png

tågeskjoldet

Tågeskjoldet er andet bind i Bodil El Jørgensens spændende fantasy-serie PIGEN FRA HAVET.Svava er flygtet fra byen, hvor hun voksede op. Ombord på skibet Erobreren sejler hun mod en mystisk tåge langt ude på Dybhavet. Undervejs kommer Svava tættere og tættere på sandvgfxgda Svava var lille. Men rejsen til tågeskjoldet bliver både farligere og mere fantastisk end Svava kunne forestille sig…Bodil El Jørgensen er forfatteren til bl.a. den populære krimi-serie Esme og Igor.

pigen ved havet_liggende_3.png

Det gyldne lys

Det gyldne lys er tredje bind i Bodil El Jørgensens fantasyserie om Svava, der ikke kender sin fortid. Som ganske lille blev hun fundet på stranden med en sjælden ravmedaljon om halsen. Men ingen ved, hvor hun kom fra.

Svava opdager, at hendes forsvundne far havde en vigtig opgave. Han bragte det magiske ædelrav til troldmændene i Dybhavn. Uden magi kan troldmændene ikke beskytte byen mod de frygtelige gråvinger. Så Svava må overtage sin fars mission og bringe ædelravet sikkert frem. Men rejsen fra øen bag tågeskjoldet til Dybhavn er lang og farlig, og to mænd jagter Svava og hendes ravmedaljon.

pigen ved havet_liggende_4.png

perlemorstårnet

vava er nået frem til Dybhavn med ædelravet, men for sent. Den magiske ild på himlen over troldmandstårnet er gået ud. Byen er ikke længere beskyttet mod de frygtelige gråvinger, og panikken ulmer i gaderne.

Samtidigt dukker den mystiske Leon op i Dybhavn, og han er parat til at gøre hvad som helst for at fat på Svavas ravmedaljon. Med hjælp fra Elmon kommer hun i sikkerhed i troldmandstårnet og får endelig afleveret ædelravet.  Men ikke alt er som Svava tror, og den sandhed, hun finder i tårnet, vil ændre hendes liv for altid.